Saturday, 11 March 2017

JOM KURUS SEBELUM RAYA

Byk toksik??

Gemuk??

Nak kurus??

Nak sihat??

Alamak gelebeh lemak keluar2 xcantikla pakai baju..

Jom bakar lemak..

Jom sihat kita detox..

amek set kurus n y plg best bulan ni promo lecithin n alfafa buy 1 free 1 tau..ruginya kalau x beli bulan ..sb xdptla da harga runtuh macam ni!!!!!!

Cepat2 whatsapp akak  0136604261









MAHU DAPATKAN INCOME LEBIH DARUPADA BRIM?

Banyak y tulis status permohonan BRIM hari ni..BRIM dapat sekali je..wlupun stilm bole buat rayuan..ekonomi kita consistently menurun so mmg everyone of us need to find solution n alternative..why not join my group n we grow together..bermodal rm70 je utk menjadi ahli n beranakkan biz kita disamping share manfaat vitamin..

Utk keterangan lanjut wa 0136604261





Wednesday, 14 December 2016

Landmark Research Shaklee Product

Landmark research..

Nak tnjk shaklee ni bkn sbrg produk..ada kajian dilakukan oleh third party terhadap 3 target audience untuk melihat effek pengambilan vitamin shaklee..research y dilakukan ialah longitude study..Experiment ini di dijalankan selama 20 tahun kepada 1000 org respondents..target audience y involve seperti y ditunjukkan oleh graf ialah;

1. Biru-org y x mengambil sbrg supplimen n hanya mnjaga mkn

2. Merah- org y mengambil suppliment jenama lain

3. Hijau- pengamal shaklee

Daripada graf tersebut kt bole conclude kan y prngamal vitamin shaklee in shaa allah dpt prevent drp possibility berlaku nya segala penyakit y famous di abad ni sprti 3 serangkai; diabetes jantung,darah tinggi,kolestr tgi n many more..ia jg menunjukkan kandungan DHL dlm bdn pengamal shaklee jg tgi dimana dpt prevent penyakit jantung..

Amazingkan...

Keberkesanan shaklee terbukti dgn pelbagai ujian teknikal n this longitude study justified the clinical research done by shaklee..n xbias sb done by independent external party..U know what is d best for ur body..kt ikhtiar n usaha allah menentukan..but atleast kt berusaha utk kesihatan terbaik so that kt bole beribadah dgn baik m menjalankan dakwah sbg khalifah dimuka bumi..

Come join us before its too late..kt jadi golongan hijau tu!!






Foto Hajar Faiz.
SID shaklee
Msg/Whatsapp: 013-6604261
http://najahbahir@blogspot.com.my/
COD : KL, Petaling Jaya, Sg.Buloh,Rawang

Gebu Gebas Bersama collagen Shaklee

Cer tengok akak ni gebu gebas selepas amek collagen shaklee and muka pon tegang



Foto Hajar Faiz.

Friday, 23 September 2016

Tips berbisnes cara saya

Tips berbisnes online:

💘 first, ofcos ade gajet atau pc
💘 explore n utilize as much as online medium approach: fb,ig,twitter,wechat,blog n any related medium
💘schedulekan post utk seminggu
💘identify target audience kita
💘istiqamah post everyday
💘ensure our post memberi kesan
💘back to basic betulkn niat utk membantu

SID shaklee
Msg/Whatsapp: 013-6604261
http://najahbahir@blogspot.com.my/
COD : KL, Petaling Jaya, Sg.Buloh,Rawang



Thursday, 22 September 2016

Shaklee Produk yang Berdasarkan Research y kuat bukan sebarangan!!

Landmark study..shaklee berani menjalankn landmark study although jika impaknyer negatif akan memberi kesan terhadap penjualan produk shaklee..n landmark study y ditunjukkan smlam diverify of independent external consultant which then agreed dgn result tersebut so tiada conflict o interest dlm result tersebut..kenapa roger barnett berani melakukan landmark study n let outsider to verify the study?kerana die yakin dgn produk y dikeluarkan..kerana produk tersebut bkn simply dikeluatkan tp melalui beberapa peringkat atau saringan kajian y dilakukan sebelum dipasarkan..so testimonial y ada bkn rekaan but prove the effectiveness of the produk..
Melihat kajian y dilakukan membuatkan sy yakin dgn produk ini..

Come join me!!

SID shaklee
Msg/Whatsapp: 013-6604261
http://najahbahir@blogspot.com.my/
COD : KL, Petaling Jaya, Sg.Buloh,Rawang

#tsunamishaklee
#SGV
#sgv4


Landmark research by Shaklee

Landmark research..

Nak tnjk shaklee ni bkn sbrg produk..ada kajian dilakukan oleh third party terhadap 3 target audience untuk melihat effek pengambilan vitamin shaklee..research y dilakukan ialah longitude study..Experiment ini di dijalankan selama 20 tahun kepada 1000 org respondents..target audience y involve seperti y ditunjukkan oleh graf ialah;

1. Biru-org y x mengambil sbrg supplimen n hanya mnjaga mkn

2. Merah- org y mengambil suppliment jenama lain

3. Hijau- pengamal shaklee

Daripada graf tersebut kt bole conclude kan y prngamal vitamin shaklee in shaa allah dpt prevent drp possibility berlaku nya segala penyakit y famous di abad ni sprti 3 serangkai; diabetes jantung,darah tinggi,kolestr tgi n many more..ia jg menunjukkan kandungan DHL dlm bdn pengamal shaklee jg tgi dimana dpt prevent penyakit jantung..

Amazingkan...

Keberkesanan shaklee terbukti dgn pelbagai ujian teknikal n this longitude study justified the clinical research done by shaklee..n xbias sb done by independent external party..U know what is d best for ur body..kt ikhtiar n usaha allah menentukan..but atleast kt berusaha utk kesihatan terbaik so that kt bole beribadah dgn baik m menjalankan dakwah sbg khalifah dimuka bumi..

Come join us before its too late..kt jadi golongan hijau tu!!

SID shaklee
Msg/Whatsapp: 013-6604261
http://najahbahir@blogspot.com.my/
COD : KL, Petaling Jaya, Sg.Buloh,Rawang

#tsunamishaklee
#SGV
#sgv4